Wekelijks Mindful moment

Wekelijks Mindful moment

 Mindfulness  in de natuur sessies

Mindfulness  in de natuur sessies

 Coaching in de natuur

Coaching in de natuur

Aanbod van Offline Mindfulness

Offline Mindfulness & Nauurcoaching biedt diverse mogelijkheden aan om prettiger in je lichaam te komen. Op deze pagina zie je de verschillende mogelijkheden om Mindfulness te beoefenen. 


Mindfulness

Drop-in les (binnen)

 Zondag 19:45 - 21:00

 

Bijna elke zondag is er een Mindful Moment. Deze wekelijkse binnenles organiseren we in het Haagse Bezuidenhout in een sfeervol yogacentrum. In 75 minuten tijd nemen we je mee op een fijne aandachtstraining waarbij we aandacht hebben voor onze ademhaling tijdens een geleide meditatie en bewegen we op een bewuste manier. Wekelijks wisselende oefeningen.


Mindfulness 

Drop-in les (buiten)

Wisselende momenten

 

Gedurende het buitenseizoen zullen we met enige regelmaat een Mindfulness les organiseren in de natuur. De kracht en de aanwezigheid van de natuur versterken de beoefening. Deze lessen vinden op wisselende locaties plaats, afhankelijk van de weersomstandigheden. De lesmomenten zullen via onze Facebook pagina bekend worden gemaakt.


Mindfulness

Sessie in de natuur

Wekelijks wisselende momenten

 

Het hele jaar door organiseren we mindfulness wandelingen in de natuur, waarbij we grotendeels stil zijn en veel aandachtsoefeningen doen. De natuur helpt ons daarbij. Iedere maand staat in het teken van een actueel en natuurlijk thema. De wandeling vindt altijd plaats in een zintuigelijke natuurlijke bosrijke omgeving waar dieren aanwezig zijn.


Activiteiten

Diverse Mindfulness

 

Naast de reguliere mindfulness lessen en wandelingen organiseren we ook jaarlijks diverse activiteiten waarbij de aandacht een belangrijke rol speelt. Bij dit type activiteiten speelt creativiteit vaak een grote rol. Bekijk hiervoor de actuele agenda


Natuurcoach

Elke werkdag mogelijk

 

Ben je ergens in vastgelopen? Stroomt het niet lekker op je werk? Of zijn er strubbelingen in je privé leven die jouw functioneren negatief beïnvloeden? Verlang je naar meer authenticiteit in je werk en je leven? En heb je behoefte om daar met een coach over te praten?

Pascal loopt graag een eindje met je mee om te kijken wat wezenlijk belangrijk voor je is. Hij brengt je graag weer in contact met je bezieling en je inspiratie. Samen met jou onderzoekt hij wat er in de weg zit om jouw volle potentie en jouw eigen waarheid te kunnen leven. Niet alleen in je werk, maar ook in je privéleven.

Al wandelend bespreken we jouw thema. De helende kracht van de natuur helpt je bij jouw proces. Tijdens de sessie kom je letterlijk en figuurlijk in beweging, maakt je lichaam endorfines aan en zak je uit je hoofd in je lijf en naar je voeten. Lees hier meer over de natuurcoachingsmogelijkheden.


Meditatie

Individuele les

 

Wil je leren te ontspannen, stress te herkennen en te verminderen? Ervaar tijdens een individuele les hoe je kunt mediteren en ontspannen en ontdek hoe meditatie en ontspanning een positief effect op je hebben, je meer in balans brengen, stress verminderen, je tot rust brengen en je nieuwe energie geven.