Back to All Events

Fete de la nature

  • Landgoed Clingendael 1 Clingendael Den Haag, ZH, 2597 VH Netherlands (map)

 

Deze zaterdag organiseren we een extra mindfulness wandeling in het kader van Fete de la nature. Fête de la Nature is het grootste grassroots natuurfestival van Nederland. Wij nodigen iedereen uit om eind mei samen de natuur te beleven, van wilde natuur tot stadspark. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Iedereen kan een evenement organiseren, van een speurtocht naar kevers in het bos tot guerrilla gardening of koken met wilde planten. Bezoek komend weekend op 20 of 21 mei een van de honderden natuurfeestjes in heel Nederland!

Vandaag trekken we de natuur in en gaan we mindfulness beoefenen. Daarbij komen we tot rust en kunnen we onszelf spiegelen aan de natuur. We wandelen grotendeels in stilte en we zullen een aantal oefeningen in de natuur doen, met name gericht op aandacht en waarnemen. Soms zullen we ook wat ervaringen uitwisselen. De natuur levert ook haar bijdrage met geluiden en geuren en soms ook uitdagingen als nieuwsgierige dieren contact zoeken. Als het weer het toelaat zullen we soms zitten of liggen maar doorgaans zijn we aan de wandel.

Aanmelden via onderstaand formulier. Deelname bedraagt 10 euro per persoon.

 
Earlier Event: May 17
Mindfulness in de natuur
Later Event: May 21
Mindfulness aandachtstraining