Back to All Events

Mindfulness dmv muziek

  • Landgoed Clingendael 1 Clingendael Den Haag, ZH, 2597 VH Netherlands (map)

Vandaag trekken we de natuur in en gaan we mindfulness beoefenen. Daarbij komen we tot rust en kunnen we onszelf spiegelen aan de natuur. We wandelen grotendeels in stilte en we zullen een aantal oefeningen in de natuur doen, met name gericht op aandacht en waarnemen. Nadat we helemaal tot rust zijn gekomen bezoeken we de Japanse Tuin waar het tweede uur een pianoconcert wordt gegeven. Door de stilte, de prachtige omgeving van de Japanse Tuin en het prachtige pianospel is dit vandaag een heel fijne mindfulness beoefening. 

Praktisch

Zorg dat je zo'n 5 minuten van te voren aanwezig bent zodat je in alle rust kunt aankomen. Draag gemakkelijk zittende kleding en goede wandelschoenen. Omdat we de rust proberen op te zoeken gaan we soms van de paden af, waar dat is toegestaan. 

De bijdrage voor deze bijeenkomst is 10 euro per persoon en kan ter plekke contant worden voldaan. De bijeenkomst gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Aanmelden is noodzakelijk en klik daarvoor op onderstaande button en vul het aanmeldformulier in.

Locatie

Deze mindfulness wandeling vindt plaats op het landgoed Clingendael en Oosterbeek in Den Haag. Dit fraaie park heeft een enorme diversiteit aan flora en fauna. Dat sterkt de beoefening van mindfulness. Tijdens deze locatie zullen we ook contact maken met de aanwezige dieren.

Startlocatie is de ingang aan de Wassenaarseweg (naast de ANWB) bij het informatiebord ter hoogte van navigatie adres Clingendael 1.

 
Earlier Event: May 24
Mindfulness in de natuur
Later Event: June 4
Mindfulness aandachtstraining