Back to All Events

Mindfulness 3x anders

Mindfulness 3 x anders (2) (1).png

Mindfulness kun je overal beoefenen. Vanaf vandaag kun je deelnemen aan 3x Mindfulness. Hierbij maak je als deelnemer kennis met mindfulness in drie verschillende sessies, die stuk voor stuk heel anders zijn van je normale mindfulness beoefening. Hieronder vindt je alle informatie over deze sessies. Kennis van mindfulness is niet noodzakelijk een open en nieuwsgierige houding wel. 

De Sessies

De 3x mindfulness sessies worden gegeven in Sassenheim en de eigen bijdrage hiervoor bedraagt 60 euro. Kun je niet op alle 3 de dagen, dan kun je elke sessie ook los voor 25 euro boeken. Aanmelden kan via het formulier onder de knop "Ik meld me aan". 

19 oktober: Mindfulness met Alpaca's

In deze sessie starten we met kennismaken met deze slimme en rustige dieren, die bovendien zeer sensitief zijn en je gedrag spiegelen. Na de kennismaking starten we met het beoefenen van mindfulness in het weiland omringd door een groot aantal vrouwtjes met hun pasgeboren veulens. Door de aanwezigheid van de Alpaca's heb je de kans om helemaal tot rust te komen.

2 november: Mindfulness coaching NLP

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en laat je zien en ervaren hoe je met je Neuro (zintuigen) de wereld waarneemt en hoe dat in je brein (Programma) voor je werkt en hoe je dat in je taal (linguistisch) weergeeft. NLP gaat over voelen, over horen, over zien en over jezelf zijn en wat dat betekent. Het gaat om bewust worden en over soft skills. Het gaat over weerbaar zijn omdat je weet wie je bent en wat je kunt. Deze avond zal in het teken staan hoe je gedachten en daarmee je resultaat te sturen.

7 december: Mindfulness met handen

Met behulp van de huidpatronen op de vingertoppen in relatie tot de vier elementen vuur, aarde, lucht en water kom je te weten waarom je een bepaald gedrag vertoont en waarom het soms met andere personen niet zo klikt of juist wel. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om in je evenwichtszone te komen waar het denken, voelen, gewaarworden en intuïtie in balans is. Weten geeft rust op die momenten.

Locatie

3x Mindfulness vindt plaats in Sassenheim op de Alpacahoeve aan de Klinkenberg 15. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren. Met het OV kun je het beste met de trein komen naar station Sassenheim en van daar is het 20 minuten lopen of 5 minuten fietsen. Kom je met de auto dan neem je afslag 5 op de A44, deze helemaal doorrijden en dan de eerste afslag naar links tot aan het spoor. Net voor het spoor ga je het pad naar links onder de snelweg door en daar om de bocht is de hoeve aan de rechterkant.

Parkeren

Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren bij de locatie. Echter is het verzoek vanuit de eigenaars van de Hoeve om buiten het erf te parkeren op de groenstrook, die tussen het fietspad en de weg ligt, dus niet de directe groenstrook aan de Hoeve. Gelieve hier rekening mee te houden.

 
Earlier Event: October 8
Introductie les Mindfulness-meditatie
Later Event: October 21
Mindfulness in de natuur