Back to All Events

Offline dating experience

Springt de vonk vandaag over?

Springt de vonk vandaag over?

Offline Dating

Wij van Offline Mindfulness geloven heel erg in offline ontmoetingen waarbij echt contact ontstaat! In de tijd waarin de ene datingapp de andere opvolgt doen wij het deze dag net even anders! Want de telefoons gaan uit om echt contact te maken met jouw dates.

Vandaag krijg je 7-9 leuke dates in een gezellige en inspirerende setting. Geen tafeltjes tegen over elkaar en dan 3 minuten de basisgegevens uitwisselen maar steeds 10 minuten een leuke inspirerende opdracht waarmee jullie aan de slag gaan en waarin je geinspireerd wordt tot een leuk gesprek. Steeds op een andere plek hebben we een leuke setting gecreeerd. Op een van de plekjes gaan jullie zelf vuur maken! Wie weet slaat de vonk wel over...?

Voor wie: HBO/WO en leeftijd tussen 29-39 jaar
Kosten (Try-Out*): 15,- euro incl drankjes!

Bring-a-friend: Neem een vriend of vriendin mee en zorg dat hij/zij bij het aanmelden jouw naam noemt en je krijgt 5 euro korting (of retour als je al betaald hebt)!

Aanmelden kan tot 1 september door het invullen van onderstaand formulier. Daarna ontvang je verdere informatie. De middag gaat door als op 1 september 7 mannen en 7 vrouwen zijn aangemeld en de weersverwachting goed is (we zitten immers buiten in de natuur).

Aan het einde van de middag vullen jullie op de inspiratiekaart de namen in van de mensen waar je graag nog eens mee zou willen afspreken. De volgende ochtend volgt dan de matchmail! 

* Offline daten is een try-out! Lijkt het je leuk maar kun je deze dag niet, of val je buiten de leeftijdsgroep voor vandaag? Laat het ons dan weten. Mogelijk organiseren we binnenkort meerdere sessies!

 
Earlier Event: September 2
Relaxen met Alpaca's
Later Event: September 4
4-weekse Mindfulness training in het bos