Back to All Events

Knuffelen met puppies (vol)

Golden-retriever-puppies.jpg

Mindfulness tussen de puppies

In navolging op de mindfulnesssessies met alpaca's en katten is er vandaag de mogelijkheid om mindful te knuffelen met Golden Retriever pups! We beoefenen mindfulness om onze aandacht te trainen en opmerkzaam te zijn naar wat er zich aandient en we leren daar oordeel vrij naar te kijken. We starten met een lekker kopje thee en krijgen eerst uitleg over mindfulness en hoe we ons opstellen naar de moederhond en haar 9 pups. Daarna starten we met mindfulness, wat grotendeels in stilte zal verlopen, waardoor we met elkaar een fijne energie opbouwen. De moederhond en haar pups komen daarna de ruimte in en dan gaan we gewoon kijken wat er gaat ontstaan. Hoe rustiger we als groep zijn hoe meer rust we uitstralen naar de puppies en hoe eerder ze geneigd zijn om op ons af te komen. 

Praktische zaken

thumbmedium_1410273362362771.jpg

We zitten op de grond (op vloerbedekking) Je hoeft niets mee te brengen maar draag wel gemakkelijk zittende (zachte) kleding. Zorg dat je een paar minuten van te voren aanwezig bent zodat we gezamenlijk kunnen starten. De bijdrage voor deze bijeenkomst is 12,50 euro per persoon. Er is beperkt plek voor deze sessie dus aanmelden op volgorde van binnenkomst via het aanmeldformulier wat onderaan de pagina staat.

 

1-photo-u1.jpeg

Locatie

Deze knuffelsessie vindt plaats bij de Golden Retriever eigenaar thuis in Loosduinen in Den Haag. Na aanmelding ontvang je uiterlijk zaterdag bericht of je erbij kunt zijn en de precieze adresgegevens. Deze delen we niet hier om spontane toeloop te voorkomen.

Let op: Deze sessie geldt als try-out. Er kunnen foto's en/of filmpjes gemaakt worden van de sessie die we gebruiken voor de volgende reguliere bijeenkomsten. We mogen dit doen omdat de puppies ook moeten wennen aan verschillende mensen in hun omgeving voordat ze straks naar hun nieuwe baasje gaan.

Earlier Event: March 31
Ontspannen middag met Alpaca's (vol)
Later Event: April 2
Mindfulness in de natuur