Mindfulness met Alpaca’s

 
 
 

Mindful ontspannen tussen de alpaca’s

Speciaal voor de liefhebbers van deze prachtige beesten organiseren we regelmatig een ontspannen middag met Alpaca's. We zetten oefeningen vanuit mindfulness in om een fijn samenzijn met deze schattige intuïtieve dieren te creëren. We gaan uitgebreid kennismaken met deze dieren, we gaan ze voeren en we observeren ze. Door plaats te nemen in hun stal (gedurende de wintermaanden) of bij hun in het weiland (in de zomermaanden) zullen ze contact met ons willen maken. We gaan gewoon kijken wat er gaat ontstaan. Hoe rustiger we als groep zijn hoe meer rust we uitstralen naar de dieren en hoe eerder ze op ons afkomen. Soms komen ze bij je zitten of liggen en heb je kans om goed en diep contact met ze te leggen. Het is iedere keer weer een heerlijk samenzijn met deze fantastische dieren.

Wil je graag deelnemen aan een van onze sessies?

Gedurende de wintermaanden organiseren we twee keer per maand een reguliere mindful ontspanningssessie bij de dieren in de stal. In de zomermaanden zitten we in hun weiland en dan organiseren we vrijwel elke woensdagavond een fijne mindfulnesssessie (mits het weer dat toelaat) en twee keer per maand op zaterdagmiddag en ontspanningssessie. Klik op onderstaande button om direct naar het agenda overzicht te gaan om te zien wanneer de eerstvolgende is.

Deelnemen met je eigen groep?

Wil je graag een prive sessie voor jou alleen, samen met je partner, jouw vriendengroep of met je collega’s als bedrijfsuitje. Dat is allemaal mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op via onderstaand formulier en vermeld zo uitgebreid mogelijk hoe je het graag voor je ziet en we gaan het voor je regelen!

 
 

Volg de alpaca’s op Instagram

Sindskort hebben we instagram account om de fijne plaatjes van de alpaca’s te kunnen delen. Volg ons hier