Offline Locaties

Bij Offline Mindfulness bieden we je een uitgebreid aanbod aan mindfulness activiteiten. Deze vinden binnen plaats, op onze eigen Offline buitenlocatie in Den Haag en in de verschillende natuurgebieden in de regio. Hieronder een overzicht van waar onze activiteiten doorgaans plaatsvinden.


Haags Yogacentrum

Het Haags Yogacentrum is een prachtige kleinschalig yogacentrum met een heerlijke ruimte. met name in de wintermaanden vindt hier ons wekelijks Mindful Moment plaats. Op dit moment is deze ontspannende les, waarin je kennis kunt maken met het beoefenen van Mindfulness, ingepland op de zondagavond.

 


1-op-1 locatie

Voor de individuele sessies gericht op de kennismaking met meditatie en/of mindfulness hebben we een heel sfeervolle locatie gevonden in de wijk Bezuidenhout. In deze Oosterse kleine zendo liggen de matten en kussentjes al voor je klaar.

IMG_9637.JPG

Landgoed Clingendael

't Prachtige landgoed tussen Den Haag en Wassenaar kent een eeuwenoude historie die duidelijk voelbaar is in de natuur en de cultuur. Het park is aangelegd in Engelse landschapsstijl met mooie gebouwen, tuinen met indrukwekkende boomgroepen en spiegelende waterpartijen. Op dit landgoed vinden onze reguliere wekelijkse mindfulness in de natuur sessies plaats, ook vanwege de grote hoeveelheid dieren die aanwezig zijn.


Duingebied Meijendel

Meijendel is het grootste aaneengesloten duingebied van Zuid-Holland. Het prachtige natuurgebied strekt zich uit tussen Scheveningen, Den Haag en Wassenaar, en bestaat overwegend uit open duinlandschap, waterpartijen en bossen. In dit uitgestrekte gebied vinden onze mindfulness sessie met schapen en Konikspaarden plaats.


Zuiderstrand

Het Zuiderstrand staat onder Hagenaars ook wel bekend als het stille strand. En met recht. Het is het rustige - 'geheime' - alternatief tussen Scheveningen en Kijkduin, direct achter de duinen, voor iedereen die van strand en zee houdt. Op dit strand vinden onze bijzondere stiltewandelingen plaats.


Westduinpark

t Westduinpark tussen Scheveningen en Kijkduin is één van de grootste natuurgebieden van Den Haag. Het beschermde duinpark gelegen bij het Zuiderstrand kent een zeer afwisselend landschap met dichte bebossing en open vlakten, vochtige duinvalleien en hoge duintoppen, bunkerresten uit de Tweede Wereldoorlog en Schotse hooglanders die vrijelijk rondlopen. Hier vinden onze stiltewandelingen en stiltedagen plaats.


IMG_9841.JPG

AlpacaHoeve

In Sassenheim runnen Bert en Janny de Mooij de AlpacaHoeve. Met veel passie en ruimte voor de dieren is dit een prachtige locatie waar we in het zomerseizoen onze mindfulness met Alpaca's mogen houden in het weiland en in de wintermaanden in een van de winterverblijven.


Katten cafe Kattenkop

Vlakbij treinstation Delft runt Shireen een sfeervol kattencafe. Hier leven 5 katers en wij nemen hier in de winter regelmatig plaats in de huiskamer van het cafe om samen mindfulness te beoefenen tussen de aanwezige katten. Deze "Catfulness" sessie zorgt altijd wel voor de nodige hilariteit.

18517939_1401010223292069_4395534928900099473_o.jpg