Retraite

 
 
 

Retraite - Er even helemaal tussenuit zijn

Er zijn van die momenten dat we er gewoon even helemaal tussenuit willen. Dat we het gevoel hebben 'geleefd te worden' in plaats van te voelen dat we leven. Wat we dan kunnen gebruiken? De stekker eruit, geen wifi, geen ongevraagd lawaai. Wat wel? Jezelf ontmoeten, oefenen met niets doen, alle zintuigen wijd open en de fascinatie terugvinden voor het levende leven in en om ons heen.

Tijdens een retraite nemen we je mee de natuur in. Tijdens de weekend of dag retraite met het thema ‘de kracht van stilte en natuur’ ervaren we door mindfulness en verschillende periodes van stilte de helende kracht van de natuur. Even helemaal niets hoeven, alleen maar de balans tussen jezelf en de natuur ervaren dat is waar het het weekend of de dag om draait.

Seizoensretraites

Kom helemaal tot rust op onze mooie retraite locatie gelegen in Drenthe, welke omringd is door een prachtige drie hectare grote (spirituele) tuin. De meeste tijd brengen we buiten door, in de tuin met aanwezige dieren en in de nabij gelegen bossen en het heidegebied van Exloo. Even helemaal niets hoeven, alleen maar de balans tussen onszelf en de natuur ervaren dat is waar het dit weekend om draait. We organiseren bijna elk seizoen wel een retraite.

Begeleiding retraite

IMG_4998.PNG

Dit retraite wordt begeleid door Mirjam Streumer en Pascal van der Straten, die beiden de kracht van de natuur ervaren in hun dagelijkse leven. Lees meer over Pascal en Mirjam op de aankondigingspagina van de afzonderlijke retraites.

Wil je graag deelnemen aan een retraite?

De eerstvolgende retraites die gepland staan staan hieronder vermeld. Op dit moment is het winter (stilte) retraite te boeken. Eind 2019 vindt er een wissel plaats in het beheer van de retraite locatie daarom zijn momenteel de overige retraites nog niet te boeken, omdat deze mogelijk aan een prijsverandering onderhevig zijn. Je kunt wel alvast de data noteren en je interesse tonen door je al in te schrijven en dan sturen we je een berichtje zodra er meer bekend is over dit retraite.

Aankomende retraites:

Heb je interesse in een van deze retraites en wil je dat we je op de hoogte houden als er meer informatie beschikbaar komt en het retraite te boeken is? Laat via onderstaande link dan jouw gegevens achter.

 
 

Stilteretraite, yogaretraite, weekendretraite, bosretraite, retraite, natuurretraite, mindfulnessretraite, retraite in drenthe, maanhoeve retraite, januari retraite, april retraite, juni retraite, september retraite