Back to All Events

Ontspannen middag met Alpaca's (vol)

  • AlpacaHoeve 15 Klinkenberg Sassenheim, ZH, 2171 AN Netherlands (map)
22310410_1808426682518978_3960462879789530142_n.jpg

Ontspannen middag met Alpaca's

Speciaal voor de liefhebbers van deze prachtige beesten organiseren we vandaag een ontspannen middag met Alpaca's. We zetten mindfulness technieken in om een fijn samenzijn met deze schattige intuïtieve dieren te creëren. We gaan uitgebreid kennismaken met deze dieren, we gaan ze voeren en we gaan ze observeren. Door plaats te nemen in hun stal zullen ze contact met ons willen maken. We gaan gewoon kijken wat er gaat ontstaan. Hoe rustiger we als groep zijn hoe meer rust we uitstralen naar de dieren en hoe eerder ze op ons afkomen. Soms komen ze bij je zitten of liggen en heb je kans om goed en diep contact met ze te leggen.

FullSizeRender-5.jpg
FullSizeRender-6.jpg

Praktisch

Neem een kussentje mee om op te zitten in de stal. Het advies is om dichte stevige schoenen te dragen. Een flesje water kun je meebrengen maar geen voedsel, dat ruiken ze namelijk. Zorg dat je zo'n 10 minuten van te voren aanwezig bent op de locatie zodat we gezamenlijk kunnen beginnen. De bijdrage voor deze bijeenkomst bedraagt 25 euro. Er is beperkt plek voor deze sessie dus aanmelden op volgorde van binnenkomst via het aanmeldformulier wat hier beneden staat.

Locatie

De ontspannen middag met Alpaca's vindt plaats in Sassenheim op de Alpacahoeve aan de Klinkenberg 15. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren. Met het OV kun je het beste met de trein komen naar station Sassenheim en van daar is het 20 minuten lopen of 5 minuten fietsen. Kom je met de auto dan neem je afslag 5 op de A44 helemaal doorrijden en dan de eerste afslag naar links tot aan het spoor. Net voor het spoor ga je het pad naar links onder de snelweg door en daar om de bocht is de hoeve.

Parkeren

Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren bij de locatie. Echter is het verzoek vanuit de eigenaars van de Hoeve om buiten het erf te parkeren op de groenstrook, die tussen het fietspad en de weg ligt, dus niet de directe groenstrook aan de Hoeve. Gelieve hier rekening mee te houden.

 

Deze sessie is inmiddels geweest. Wil je graag een keertje mee kijk dan in de actuele agenda voor nieuwe sessies waarvoor je je kunt inschrijven. Zijn deze vol, of momenteel niet in de agenda, laat dan je gegevens achter en je ontvangt een mailtje als er weer een nieuwe sessie gepland is.

Earlier Event: November 18
Mindfulness in de natuur
Later Event: November 25
Mindfulness in de natuur