Back to All Events

Stiltedag mini-retraite

  • Westduinpark 2 Duivelandsestraat Den Haag, ZH, 2583 KP Netherlands (map)

Wanneer we er bij stilstaan, zijn er eigenlijk maar weinig momenten, waarop we echt helemaal met ons Zelf zijn. Zelfs als we ‘alleen’ zijn, zijn we vaak nog in gezelschap van onze denkgeest die ons hoofd voortdurend bezighoudt en ons in beweging zet met het denken en doen van allerlei activiteiten. Activiteiten die gericht zijn op de toekomst of het verleden. We zijn ons daardoor niet altijd zo bewust van ons Zelf in het huidige moment. Van wat er eigenlijk nu is… Wat zou er gebeuren als alles om je heen er even niet toe doet? Als er even niks van je verwacht wordt. Als er niks is waar je iets mee hoeft te doen? Een moment waarop je alleen hier hoeft te zijn? De Stiltedag bij Offline is een miniretraite met als doel om de kracht van stilte te verkennen. 

Praktisch

Het programma wordt nog vormgegeven maar zal vol zitten met momenten waarop je even niets hoeft, anders dan stil te zijn. Uiteraard zijn er voldoende oefeningen en begeleidingen om je daarin te ondersteunen.

We verblijven de hele dag buiten en we zullen ons gedurende de dag diverse keren verplaatsen als de oefeningen en omstandigheden daarom vragen. Deze dag gaat door als er ten minste 4 deelnemers zijn en het droog weer is. We zitten, liggen en bewegen immers buiten. De bijdrage voor deze dag bedraagt 30 euro per persoon. We lunchen gezamenlijk in stilte. 

Meer informatie en de paklijst voor deze dag ontvangen deelnemers later.

Locatie

De dag van stilte wordt gehouden in het Westduinpark in Den Haag en op het Stille Zuiderstrand. We trekken deze dag door een gedeelte van het gebied en zullen de wat rustigere stukken van het duinpark opzoeken. Er zijn voldoende strandtenten aanwezig op korte afstand zodat een toiletbezoek altijd mogelijk is. De startlocatie is aan de Duivelandsestraat 2.

 
Earlier Event: August 13
Mindfulness in de natuur
Later Event: August 14
Mindfulness wandeling