Mindfulness met katten

 

Mindful ontspannen tussen de katten

Speciaal voor liefhebbers organiseren we een keer per maand een mindfulness avond tussen de aanwezige katten van het leukste kattencafe van de regio; KattenKop Cafe. We beoefenen mindfulness om onze aandacht te trainen en opmerkzaam te zijn naar wat er zich aandient en we leren daar oordeel vrij naar te kijken. We starten met een lekker kopje thee en krijgen eerst uitleg over mindfulness en de katten. Daarna starten we met mindfulness, wat grotendeels in stilte zal verlopen, waardoor we met elkaar een fijne energie opbouwen. De katten zullen ondertussen lekker hun eigen gang gaan, komen misschien even dagzeggen, snuffelen of zelfs knuffelen. We gaan gewoon kijken wat er gaat ontstaan. Hoe rustiger we als groep zijn hoe meer rust we uitstralen naar de katten en hoe eerder ze geneigd zijn om op ons af te komen. Wie thuis al een kat heeft weet hoe ontspannend het contact kan zijn.

Wil je graag deelnemen aan deze Catfulness sessies?

Gedurende de wintermaanden organiseren we een keer per maand een fijne catfulness sessie in Delft. Klik op onderstaande button om direct naar het agenda overzicht te gaan om te zien wanneer de eerstvolgende is.

Deelnemen met je eigen groep?

Wil je graag een prive sessie voor jou alleen, samen met je partner, jouw vriendengroep of met je collega’s als bedrijfsuitje. Dat is allemaal mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op via onderstaand formulier en vermeld zo uitgebreid mogelijk hoe je het graag voor je ziet en we gaan het voor je regelen!