Back to All Events

Relaxen met Alpaca's

  • AlpacaHoeve 15 Klinkenberg Sassenheim, ZH, 2171 AN Netherlands (map)

Ontspannen middag met Alpaca's

Speciaal voor de liefhebbers van deze prachtige beesten organiseren we vandaag een 'gewone' bijeenkomst. Vandaag geen actieve mindfulness beoefening maar een fijn samenzijn met deze schattige intuïtieve dieren. We gaan uitgebreid kennismaken met deze dieren, we gaan ze voeren en we gaan ze observeren. Door plaats te nemen in hun weiland zullen ze contact met ons willen maken. We gaan gewoon kijken wat er gaat ontstaan. Hoe rustiger je bent hoe meer rust je uitstraalt naar de dieren en hoe eerder ze op je afkomen. Soms komen ze bij je zitten of liggen in het weiland.

Praktisch

Neem een kussentje mee om op te zitten in het weiland. Het advies is om dichte stevige schoenen te dragen. Een flesje water kun je meebrengen maar geen voedsel, dat ruiken ze namelijk. Zorg dat je zo'n 10 minuten van te voren aanwezig bent op de locatie zodat we gezamenlijk kunnen beginnen. De bijdrage voor deze bijeenkomst bedraagt 24 euro. Er is beperkt plek bij deze sessie dus aanmelden op volgorde van binnenkomst via het aanmeldformulier wat hier beneden staat.

Omdat we buiten in het weiland zitten gaat deze activiteit alleen door als er geen stevige regen wordt verwacht. Omdat we werken met deze levendige dieren kan het programma enigszins afwijken. 

Locatie

Relaxen met Alpacas vindt plaats in Sassenheim op de Alpacahoeve aan de Klinkenberg 15. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren. Met het OV kun je het beste met de trein komen naar station Sassenheim en van daar is het 20 minuten lopen of 5 minuten fietsen. Kom je met de auto dan neem je afslag 5 op de A44 helemaal doorrijden en dan de eerste afslag naar links tot aan het spoor. Net voor het spoor ga je het pad naar links onder de snelweg door en daar om de bocht is de hoeve.

Parkeren

Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren bij de locatie. Echter is het verzoek vanuit de eigenaars van de Hoeve om buiten het erf te parkeren op de groenstrook, die tussen het fietspad en de weg ligt, dus niet de directe groenstrook aan de Hoeve. Gelieve hier rekening mee te houden.

 

Deze sessie is inmiddels geweest. Wil je graag een keertje mee kijk dan in de actuele agenda voor nieuwe sessies waarvoor je je kunt inschrijven. Zijn deze vol, of momenteel niet in de agenda, laat dan je gegevens achter en je ontvangt een mailtje als er weer een nieuwe sessie gepland is.

Earlier Event: August 30
Mindfulness met Alpaca's (wachtlijst)
Later Event: September 3
Offline dating experience