Terug naar alle evenementen

Introductie les Mindfulness-meditatie

21463127_1778767298818250_6865677872564272519_n.jpg

Als verdieping of onderhoud aan de eigen mindfulness beoefening bieden we reguliere mindfulness-meditatie bijeenkomsten. Deze zijn ook geschikt als kennismaking met mindfulness en meditatie. 

Wekelijks samen oefenen met mindfulness

Wil je rustig de dag beginnen of eindigen? Mindfulnessoefeningen en vriendelijke open aandacht helpen je om tot rust te komen, zowel fysiek als mentaal.

Ben je nieuwsgierig naar mindfulness of wil je je eigen beoefening opfrissen? Deze mindfulness meditatiebijeenkomsten zijn er om samen te oefenen in een groep en om de verbinding met mindfulness vast te houden of te versterken.

Tijdens het volgen van de 4 of 8 weekse mindfulnesstraining lukt regelmatig mediteren best aardig. Maar als de training is afgelopen kan het lastig zijn om de beoefening vast te houden. Dan is wekelijks samen mindfulnessoefeningen doen misschien iets voor jou. Ook als je nog geen ervaring hebt met mindfulness of meditatie, dan zijn deze momenten een mooie kennismaking met aandachtstraining.

Op deze wekelijkse mindfulness meditatiebijeenkomsten wordt zitmeditatie afgewisseld met lichaamsgerichte bewegingsoefeningen (yoga, tai-chi, loopmeditatie, mindful movements) of een andere begeleide meditatie.

Praktisch

Zorg dat je zo'n 10 minuten van tevoren aanwezig bent zodat je in alle rust kunt aankomen. Draag gemakkelijk zittende kleding (er is een mogelijkheid tot omkleden). Kussentjes/bankjes zijn aanwezig, maar je kunt uiteraard ook jouw eigen kussentje meebrengen. Bij binnenkomst staat de thee klaar.

De bijdrage voor deze uitgebreide bijeenkomst is 12,50 euro per persoon en kan ter plekke contant worden voldaan. 

Aanmelden

Van te voren aanmelden is noodzakelijk, klik daarvoor op onderstaande button en vul het aanmeldformulier in.

Locatie

De mindfulness bijeenkomst vindt plaats in het Haagse Yogacentrum, welke zich aan de Sillestraat 13 in Den Haag bevindt.

 

Wat zeggen deelnemers?

IMG_1809.jpg
IMG_1808.jpg
IMG_1810.jpg
Eerdere gebeurtenis: 2 december
Ontspannen middag met Alpaca's
Latere gebeurtenis: 9 december
Mindfulness in de natuur