Back to All Events

Mindfulness aandachtstraining

  • Haags Yogacentrum 13 De Sillestraat Den Haag, ZH, 2593 TS Netherlands (map)

Elke zondag is er de mogelijkheid om in de ochtend (11:45-13:00) of avond (19:45 - 21:00) in een fijne en rustige setting mindfulness te beoefenen in een prachtige studio in het Haagse Bezuidenhout. Elke bijeenkomst kent een vaste opbouw en duurt 75 minuten. We starten met het aankomen d.m.v. de klankschaal, we maken op een bewuste manier kennis met elkaar, ondergaan een geleide meditatie, doen bewegingsoefeningen en wekelijks wisselende aandachtsoefeningen. Alle oefeningen zijn er op gericht om meer ontspanning te ervaren en meer in het moment te komen. Er zal ook steeds een praktische vertaalslag worden gemaakt naar het dagelijks leven zodat je beoefening thuis gemakkelijk kunt voortzetten. 

Praktisch

Zorg dat je zo'n 10 minuten van tevoren aanwezig bent zodat je in alle rust kunt aankomen. Draag gemakkelijk zittende kleding (er is een mogelijkheid tot omkleden). Kussentjes/bankjes zijn aanwezig, maar je kunt uiteraard ook jouw eigen kussentje meebrengen.

De bijdrage voor deze bijeenkomst is 10 euro per persoon en kan ter plekke contant worden voldaan. De bijeenkomst gaat door bij minimaal 2 deelnemers. 

Aanmelden

Van te voren aanmelden is zeer wenselijk, klik daarvoor op onderstaande button en vul het aanmeldformulier in. Er zijn op zondag 2 momenten:

11:45- 13:00 Mindfulness met de focus op Aandacht & Adem

19:45- 21:00 Mindfulness met de focus op Adem & Ontspanning

Locatie

De mindfulness bijeenkomst vindt plaats in het Haagse Yogacentrum, welke zich aan de Sillestraat 13 in Den Haag bevindt.

 
Earlier Event: May 3
Mindfulness wandeling
Later Event: May 10
Mindfulness wandeling