Terug naar alle evenementen

8-daagse Challenge: Natuurlijk Mindful de zomer in


In de zomer staat de natuur vol in bloei

In de zomer staat de natuur vol in bloei

In 8 dagen Natuurlijk Mindful

In deze huidige tijd waarin we te maken hebben met de beperkingen die we ervaren rond de Corona crisis kan het goed zijn dat je je overweldigd voelt door alle veranderingen die er nu in je leven zijn. Waarschijnlijk ervaar je onrust en vraag je je af hoe het kan dat andere mensen soms zo (ogenschijnlijk) rustig blijven onder de situatie. Dat bied ik je een fijne mogelijkheid. Ga de uitdaging met mij aan om te werken aan het creëren van meer rust door het 8 daagse programma wat ik voor je heb samengesteld. Hierin deel ik veel van mijn kennis met je om ook natuurlijk mindful te worden. Deze zomer editie zit vol beweging, meditatie, natuurbeleving, creativiteit en speelsheid. Je kunt de challenge vanuit huis volgen. Het is wel fijn als je beschikt over een balkon, tuin en eventueel een nabijgelegen stukje natuur om een deel van de opdrachten in uit te voeren.

Herken je je in het volgende?

Je leeft en werkt nu al enige tijd meer thuis en je huis is inmiddels helemaal opgeruimd. Kleine klusjes in huis zijn ook al gedaan. Je merkt dat je (te) veel nieuwsprikkels meekrijgt. Je weet dat het niet goed is om te blijven kijken maar je kunt ook niet zo gemakkelijk stoppen met het volgen van het nieuws. Inmiddels ervaar je veel spanningen rondom de uitbraak van het Corona virus en vooral de gevolgen daarvan voor jouw eigen situatie en voor de wereld. Maar ook de lange duur van beperkende maatregelen en het gebrek aan perspectief baart je zorgen. Je gaat er ook mee naar bed en hebt daardoor een onrustige nacht, gedurende de dag voel je je dan ook versuft en misschien wel verslagen. Je wilt toch in verbinding blijven met anderen en daardoor breng je veel tijd door op social media en volg je veel van de trainingen die via zoom worden aangeboden. Je weet misschien ook niet meer zo goed wat je nu in de rest van de tijd moet doen omdat op sociaal vlak er wat minder te doen is dan dat je normaal gesproken gewend was. Misschien voel je je nu toch wel alleen en mis je het (fysieke) contact met collega’s en vrienden. Maar bovenal wil je gewoon even rust; in je hoofd, in je lijf en in je dagen thuis. Als je je hierin herkent lees dan zeker even verder.

Hoe zou het voor je voelen wanneer je

  • 8 dagen lang door mij wordt meegenomen in een fijne zomer challenge?

  • Ondanks dat je nu misschien binnenzit toch meegenomen wordt in de natuurbeleving?

  • Diepere verbinding maakt met jouw natuurlijke zelf?

  • Even niet zoveel online hoeft te zijn en prikkelarme dagen ervaart?

  • Je verdiepende opdrachten krijgt die je offline en buiten kunt uitvoeren?

  • Je gevoed wordt door de challenge?

Gedurende deze 8 dagen neem ik je mee in een fijn programma waarbij ik je help om offline te zijn en te bouwen aan een superverbinding met jezelf. Ga jij de uitdaging aan?

De opbouw van de challenge

De challenge start op maandag 21 juni. Je ontvangt elke dag rond 10 uur in de ochtend een nieuwe opdracht voor die dag via de Whatsapp. De challenge bouwt rustig op zodat iedereen er gemakkelijk in mee kan komen. Je ontvangt:

  • Diverse meditaties; geleide, stille, belevings-, zit- en ligmeditaites.

  • Inspirerende en creatieve opdrachten in de natuur

Veel van de meditaties en opdrachten worden vlak voor en gedurende de challenge buiten op video of via audio voor je opgenomen. Je hebt dus geen muisstille studio-achtergrond maar real life natuur en omgevingsgeluiden die er op dat moment zijn. Dit draagt bij aan de beleving en maakt het zo natuurlijk mogelijk.

De investering van de challenge

De investering in jezelf voor deze challenge is de tijd die je er in stopt. De challenge is voor iedereen toegankelijk, mits je over een smartphone beschikt met Whatsapp. Ik deel graag mijn kennis met je zodat je ook in deze lastige tijd mogelijke nieuwe handvatten krijgt aangereikt om om te gaan met de situatie waar we nu in zitten.

De challenge is speels, verbindend, gericht op de natuur en werkt ontspannend. Gun jezelf deze 8 dagen en ervaar het verschil in gemoedstoestand. Herhaal daarna indien nodig nog de oefeningen op de momenten dat je ze het hardst kunt gebruiken. Je kunt je hieronder via de knop aanmelden.

Lukt het je niet om via het formulier aan te melden hierboven, neem dan even contact met mij op via info@offlinemindfulness.com

Wat zeggen eerdere deelnemers?

De online challenge is een leuke en inspirerende manier om meer mindfulness in je dagelijkse leven toe te passen. Veel van de opdrachten doe je lekker buiten in de natuur, maar je kan ze ook binnen doen. Pascal is een enthousiaste trainer die je persoonlijk toespreekt in korte video’s, meditaties en opdrachten. Hierin geeft hij je leerzame boodschappen mee die je helpen om meer rust en tijd voor jezelf te creëren. Ik vond het heel leuk en leerzaam om te doen. Een aanrader voor iedereen die meer mindfulness in zijn leven wil!
— Judy
Super fijn jouw video’s en jouw rustige, liefdevolle en uitnodigende stem. Super fijn ook hoe je werkt en aanreikt. Heel warm, duidelijk en toegankelijk. Mooi om te zien dat je werk gecreëerd hebt van wie jij bent. Diepe buiging.
— Britta
Ik vond het heel fijn om iedere ochtend een berichtje van je te ontvangen met een leuke inspirerende opdracht. Ik word echt blij van mensen zoals jij! Authentiek jezelf, jouw eigen passie delen met de ander. Het sterkt mij in het pad dat ik zelf volg. Dank je wel!
— Patricia
Eerdere gebeurtenis: 1 juni
Mensen Uitlaat Service (dagelijks in juni)
Latere gebeurtenis: 1 juli
School of Nature instroom juli