Terug naar alle evenementen

8-daagse Challenge: Natuurlijk Mindful in de herfst


In 8 dagen Natuurlijk Mindful in de herfst

Ga de uitdaging met mij aan om te werken aan het creëren van meer rust door het 8 daagse programma wat ik voor je heb samengesteld. Hierin deel ik veel van mijn kennis met je om ook natuurlijk mindful te worden. Het herfst programma zit vol beweging, meditatie, natuurbeleving, creativiteit en speelsheid. Je kunt het programma vanaf huis volgen. Het is wel fijn als je beschikt over een balkon, tuin en eventueel een nabijgelegen stukje natuur om een deel van de opdrachten uit te voeren. Want ik ga je wel uitnodigen om lekker naar buiten te gaan.

Herken je je in het volgende?

Je komt net uit de zomer, waarin je gedeeltelijk bent opgeladen en tot rust bent gekomen. Maar door de afwezigheid van stabiel warm zomerweer en alle perikelen ronde de Corona situatie heb je het gevoel nog niet helemaal opgeladen te zijn, waar je normaal gesproken wel energiek de herfst in gaat. Nu na de vakantie is het werkende leven weer begonnen, gaan je eventuele kinderen weer naar school maar voel je ook dat er wat zorgen zijn over de naderende lange winter.

Maar bovenal wil je gewoon even rust; in je hoofd, in je lijf en in je dagen thuis of op je werk. Als je je hierin herkent lees dan zeker even verder.

Hoe zou het voor je voelen als je

  • 8 dagen lang door mij wordt meegenomen in een fijne herfst challenge?

  • Ondanks dat je nu misschien vel meer binnenzit toch meegenomen wordt in de beleving van de herfst?

  • Diepere verbinding maakt met jouw natuurlijke zelf?

  • Even niet zoveel online hoeft te zijn en prikkelarme dagen ervaart?

  • Je verdiepende opdrachten krijgt die je offline en buiten kunt uitvoeren?

  • Je gevoed wordt door de challenge?

Gedurende deze 8 dagen neem ik je mee in een fijn herfst programma waarbij ik je help om offline te zijn en te bouwen aan een superverbinding met jezelf. Ga jij de uitdaging aan? Dan kun je daarna, als we straks weer de winter in gaan, zelf ontspannen blijven.

De opbouw van de challenge

De challenge is vanaf nu beschikbaar. Je ontvangt elke dag een nieuwe opdracht voor die dag via de online omgeving. De challenge bouwt rustig op zodat iedereen er gemakkelijk in mee kan komen. Je ontvangt:

  • Diverse meditaties; geleide, stille, belevings-, zit- en ligmeditaites.

  • Inspirerende en creatieve opdrachten in de natuur

  • Inzichtrijke opdrachten.

Veel van de meditaties en opdrachten worden gedurende de challenge buiten op video of via audio voor je opgenomen. Je hebt dus geen muisstille studio-achtergrond maar real life natuur en omgevingsgeluiden die er op dat moment zijn. Dit draagt bij aan de beleving en maakt het zo natuurlijk mogelijk. Je kunt tot en met 13 november starten met deze challenge.

Gratis challenge

De investering in jezelf voor deze challenge is de tijd die je er in stopt. De challenge is voor iedereen toegankelijk, mits je over internet beschikt om de opdrachten te bekijken. Ik deel graag mijn kennis met je zodat je ook in deze overgangstijd van de nazomer naar de herfst mogelijke nieuwe handvatten krijgt aangereikt om op een natuurlijke manier mindful te blijven.

De challenge is speels, verbindend, gericht op de natuur en werkt ontspannend. Gun jezelf deze 8 dagen en ervaar het verschil in gemoedstoestand. Herhaal daarna indien nodig nog de oefeningen op de momenten dat je ze het hardst kunt gebruiken. Je kunt je hieronder via de knop aanmelden.

Lukt het je niet om via het formulier aan te melden hierboven, neem dan even contact met mij op via info@offlinemindfulness.com

Wat zeggen eerdere deelnemers?

De online challenge is een leuke en inspirerende manier om meer mindfulness in je dagelijkse leven toe te passen. Veel van de opdrachten doe je lekker buiten in de natuur, maar je kan ze ook binnen doen. Pascal is een enthousiaste trainer die je persoonlijk toespreekt in korte video’s, meditaties en opdrachten. Hierin geeft hij je leerzame boodschappen mee die je helpen om meer rust en tijd voor jezelf te creëren. Ik vond het heel leuk en leerzaam om te doen. Een aanrader voor iedereen die meer mindfulness in zijn leven wil!
— Judy
Super fijn jouw video’s en jouw rustige, liefdevolle en uitnodigende stem. Super fijn ook hoe je werkt en aanreikt. Heel warm, duidelijk en toegankelijk. Mooi om te zien dat je werk gecreëerd hebt van wie jij bent. Diepe buiging.
— Britta
Ik vond het heel fijn om iedere ochtend een berichtje van je te ontvangen met een leuke inspirerende opdracht. Ik word echt blij van mensen zoals jij! Authentiek jezelf, jouw eigen passie delen met de ander. Het sterkt mij in het pad dat ik zelf volg. Dank je wel!
— Patricia
Eerdere gebeurtenis: 22 september
(Na)zomer bosbad
Latere gebeurtenis: 1 oktober
Start School of Nature