Back to All Events

Mindfulness op zondag

  • Haags Yoga Centrum 13 De Sillestraat Den Haag, ZH, 2593 TS Netherlands (map)

Wat gaan we doen

Elke zondag is er de mogelijkheid om in de ochtend of avond in een fijne en rustige setting mindfulness te beoefenen in een prachtige studio in het Haagse Bezuidenhout. Elke bijeenkomst heeft een vaste opbouw. We starten met het aankomen d.m.v. de klankschaal, we maken op een bewuste manier kennis met elkaar, ondergaan een geleide meditatie, we doen bewegingsoefeningen en wekelijks wisselende aandachtsoefeningen. Alle oefeningen zijn er op gericht om meer ontspanning te ervaren en in het moment te komen. Er zal ook steeds een praktische vertaalslag worden gemaakt naar het dagelijks leven zodat je beoefening thuis kunt voortzetten.

Praktisch

Zorg dat je zo'n 10 minuten van tevoren aanwezig bent zodat je in alle rust kunt aankomen. Draag gemakkelijk zittende kleding (er is een mogelijkheid tot omkleden). Kussentjes/bankjes zijn aanwezig, maar je kunt uiteraard ook jouw eigen kussentje meebrengen.

De bijdrage voor deze bijeenkomst is 10 euro per persoon en kan ter plekke contant worden voldaan of van te voren worden overgemaakt. De bijeenkomst gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Aanmelden is noodzakelijk en klik daarvoor op onderstaande button en vul het aanmeldformulier in.

Locatie

De mindfulness bijeenkomst vindt plaats in het Haagse Yoga Centrum, welke zich aan de Sillestraat 13 in Den Haag bevindt.

 
Earlier Event: April 5
Mindfulness wandeling
Later Event: April 12
Mindfulness met schapen