Terug naar alle evenementen

4-weekse mindfulness training in Scheveningen

Schermafbeelding 2018-11-19 om 20.13.26.png

In maart start er een 4 weekse mindfulness training in Scheveningen. Gedurende 4 weken staat het trainen van onze aandacht en adem centraal. Door de intensieve beoefening met huiswerk opdrachten leggen we een stevige basis voor een bewust, opmerkzaam en ontspannen leven. 

4-weekse mindfulness training in Scheveningen

Wil jij op een ontspannen manier door het leven gaan? Of wil jij beter leren omgaan met vermoeidheid, spanning of stress? Of gewoon nieuwsgierig naar mindfulness? 
Schrijf je dan in voor de 4-weekse Mindfulness training die in maart start!

In 4 weken tijd leer je de basis, de mindfulness vaardigheden én krijg je veel Mindfulness oefeningen, zodat je dit zelf in de praktijk gemakkelijk kan toepassen.
Mindfulness gaat over bewust aanwezig zijn in het hier en nu, op een niet-oordelende manier. Wist je trouwens dat Mindfulness stress en piekeren vermindert, de concentratie vergroot, creativiteit een boost geeft en je meer doet genieten? 

Wil je meer nog weten over de voordelen van mindfulnessmeditatie dan kun je deze pagina nog even doorlezen.

De rode draad door de hele cursus is gericht op het bewuster bij de aandacht blijven en de 4 bijeenkomsten zijn opgedeeld in verschillende thema's. Elk thema behandelt een ander aspect van mindfulness en geeft je zo een breed scala aan praktisch toepasbare technieken.

Praktische zaken

De cursus is opgebouwd uit 4 modules van elk 1,5 uur, waarin je kennis maakt met mindfulness, leert mediteren en met huiswerkopdrachten aan de slag gaat.

06 maart module 1: Adem & Tempo

13 maart module 2: Beweging & klank

24 maart module 3: Kracht van stilte & natuur (let op: start om 14:00 in Clingendael)

27 maart module 4: Mindfulness in het dagelijks leven

De bijdrage voor de cursus is 179 euro inclusief 21% btw. Voor studenten en mensen met een vergelijkbaar laag inkomen bedraagt de cursusprijs 149 euro. Ben je zzp'er en wil je een factuur dan rekenen we 21% btw. Mocht de prijs een belemmering voor je zijn neem dan vooral contact op, mogelijke kunnen we iets voor je betekenen.

Zorg dat je bij elke sessie zo'n 10 minuten van tevoren aanwezig bent zodat je in alle rust kunt aankomen. Draag gemakkelijk zittende kleding (er is een mogelijkheid tot omkleden). Kussentjes/bankjes zijn aanwezig, maar je kunt uiteraard ook jouw eigen kussentje meebrengen. Bij binnenkomst staat de thee klaar.

Aanmelden

Van te voren aanmelden is noodzakelijk, klik daarvoor op onderstaande button en vul het aanmeldformulier in. Er doen minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers mee aan deze cursus. 

Locatie

De mindfulness cursus vindt plaats in yogastudio Zowat aan Zee, welke zich aan de Keizerstraat 40b in Scheveningen bevindt.

 

Eerdere deelnemers over de training:

Een geweldige opfrisser! Verschillende manieren om de stilte en rust in jezelf te vinden. Helpt om het dan ook ECHT te gaan doen.
— Jeannette
De training heeft me bewust gemaakt van hoe gehaast ik eigenlijk leef. Sindsdien probeer ik het rustiger aan te doen en meer te genieten van het moment.
— Josien
Pascal hanteert in zijn stijl van lesgeven een mooie mix van rust en enthousiasme.
— Denise
Heerlijk dat Mindfulness nu weer onderdeel is van mijn dagelijkse leven.
— Arno
Eerdere gebeurtenis: 2 februari
Mindful ontspannen met alpaca's
Latere gebeurtenis: 23 februari
Mindful ontspannen met alpaca's