Back to All Events

Start 4-weekse mindfulness training

21463127_1778767298818250_6865677872564272519_n.jpg

In maart start er weer een 4 weekse mindfulness training in Den Haag. Gedurende 4 weken staat het trainen van onze aandacht en adem centraal. Door de intensieve beoefening met huiswerk opdrachten leggen we een stevige basis voor een bewust, opmerkzaam en ontspannen leven. 

4-weekse mindfulness training in Den Haag

Wil jij op een ontspannen manier door het leven gaan? Of wil jij beter leren omgaan met vermoeidheid, spanning of stress? Of gewoon nieuwsgierig naar mindfulness? 
Schrijf je dan in voor de 4-weekse Mindfulness training die in maart start!

In 4 weken tijd leer je de basis, de mindfulness vaardigheden én krijg je veel Mindfulness oefeningen, zodat je dit zelf in de praktijk gemakkelijk kan toepassen.
Mindfulness gaat over bewust aanwezig zijn in het hier en nu, op een niet-oordelende manier. Wist je trouwens dat Mindfulness stress en piekeren vermindert, de concentratie vergroot, creativiteit een boost geeft en je meer doet genieten? 

Wil je meer nog weten over de voordelen van mindfulnessmeditatie dan kun je deze pagina nog even doorlezen.

De rode draad door de hele cursus is gericht op het bewuster bij de aandacht blijven en de 4 bijeenkomsten zijn opgedeeld in verschillende thema's. Elk thema behandelt een ander aspect van mindfulness en geeft je zo een breed scala aan praktisch toepasbare technieken.

Praktische zaken

De cursus is opgebouwd uit 4 modules van elk 1,5 uur, waarin je kennis maakt met mindfulness, leert mediteren en met huiswerkopdrachten aan de slag gaat. Elke sessie start om 19:30, om 19:20 staat de thee klaar.

24 maart module 1: Introductie & Adem

31 maart module 2: Beweging & klank

07 april module 3: Kracht van stilte & natuur (let op: buiten les in Clingendael)

14 april module 4: Mindfulness in het dagelijks leven

21 april: reservemoment voor als een sessie door evt ziekte van mijn kant uitvalt.

De bijdrage voor de cursus is 199 euro inclusief 21% btw voor particulieren. Voor studenten en mensen met een vergelijkbaar laag inkomen bedraagt de cursusprijs 179 euro. Ben je zzp'er en wil je een factuur dan rekenen we 21% btw. Mocht de prijs een belemmering voor je zijn neem dan vooral contact op, mogelijk kunnen we iets voor je betekenen.

Zorg dat je bij elke sessie zo'n 10 minuten van tevoren aanwezig bent zodat je in alle rust kunt aankomen. Draag gemakkelijk zittende kleding (er is een mogelijkheid tot omkleden). Kussentjes/bankjes zijn aanwezig, maar je kunt uiteraard ook jouw eigen kussentje meebrengen. Bij binnenkomst staat de thee klaar.

Aanmelden

Van te voren aanmelden is noodzakelijk, klik daarvoor op onderstaande button en vul het aanmeldformulier in. Er doen minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers mee aan deze cursus.

Locatie

De mindfulness cursus vindt plaats in het Haagse Yogacentrum, welke zich aan de Sillestraat 13 in Den Haag bevindt.

 

Eerdere deelnemers over de training:

“Een geweldige opfrisser! Verschillende manieren om de stilte en rust in jezelf te vinden. Helpt om het dan ook ECHT te doen!”
— Jeanette
“De training heeft me bewust gemaakt van hoe gehaast ik eigenlijk leef. Sindsdien probeer ik het rustiger aan te doen en meer te genieten van het moment.”
— Josien
“Pascal hanteert in zijn stijl van lesgeven een mooie mix van rust en enthousiasme”
— Denise
“Heerlijk dat Mindfulness nu weer onderdeel is van mijn dagelijks leven.”
— Arno

Deze training is inmiddels geweest. Klik hier om naar de agenda te gaan met toekomstige trainingen, workshops en retraites.

Earlier Event: March 9
Kracht van de natuur training maart
Later Event: March 27
Mindfulness in de natuur