Terug naar alle evenementen

8-daagse Challenge: Natuurlijk Mindful in de lente


In de lente opent de natuur zich weer; dat proces kunnen we ook bij onszelf waarnemen

In 8 dagen Natuurlijk Mindful

Ga de uitdaging met mij aan om te werken aan het creëren van meer rust door het 8 daagse programma wat ik voor je heb samengesteld. Hierin deel ik veel van mijn kennis met je om ook natuurlijk mindful te worden. Deze lente editie zit vol beweging, meditatie, natuurbeleving, creativiteit en speelsheid. Je kunt de challenge vanuit huis volgen. Het is wel fijn als je beschikt over een balkon, tuin en eventueel een nabijgelegen stukje natuur om een deel van de opdrachten in uit te voeren.

Hoe zou het voor je voelen als je

  • 8 dagen lang door mij wordt meegenomen in een fijne lente challenge?

  • Ondanks dat je nu misschien binnenzit toch meegenomen wordt in de natuurbeleving?

  • Diepere verbinding maakt met jouw natuurlijke zelf?

  • Even niet zoveel online hoeft te zijn en prikkelarme dagen ervaart?

  • Je verdiepende opdrachten krijgt die je offline en buiten kunt uitvoeren?

  • Je gevoed wordt door de challenge?

Gedurende deze 8 dagen neem ik je mee in een fijn programma waarbij ik je help om offline te zijn en te bouwen aan een superverbinding met jezelf. Ga jij de uitdaging aan?

Klik hieronder op de button om alles te lezen over de lente challenge en om je aan te melden.

Wat zeggen eerdere deelnemers?

De online challenge is een leuke en inspirerende manier om meer mindfulness in je dagelijkse leven toe te passen. Veel van de opdrachten doe je lekker buiten in de natuur, maar je kan ze ook binnen doen. Pascal is een enthousiaste trainer die je persoonlijk toespreekt in korte video’s, meditaties en opdrachten. Hierin geeft hij je leerzame boodschappen mee die je helpen om meer rust en tijd voor jezelf te creëren. Ik vond het heel leuk en leerzaam om te doen. Een aanrader voor iedereen die meer mindfulness in zijn leven wil!
— Judy
Super fijn jouw video’s en jouw rustige, liefdevolle en uitnodigende stem. Super fijn ook hoe je werkt en aanreikt. Heel warm, duidelijk en toegankelijk. Mooi om te zien dat je werk gecreëerd hebt van wie jij bent. Diepe buiging.
— Britta
Ik vond het heel fijn om iedere ochtend een berichtje van je te ontvangen met een leuke inspirerende opdracht. Ik word echt blij van mensen zoals jij! Authentiek jezelf, jouw eigen passie delen met de ander. Het sterkt mij in het pad dat ik zelf volg. Dank je wel!
— Patricia
Eerdere gebeurtenis: 21 februari
Mensen Uitlaat Service (mogelijkheden in februari)
Latere gebeurtenis: 1 maart
School of Nature instroom maart